pondělí 17. srpna 2009

Pozdrav z Mnichova

Po dni baleni, asi 50 zapakovanych bananovkach, zhruba dvou hodinach spanku a louceni na Florenci jsem sedla do autobudu Student Agency a uz jsem v Mnichove. Internet tu maji drahy jak blazen, 20 minut za 2E .-( Myslim na kluky, Honzu a Petra, jak zvladaji dostehovavani a dobalovani bytu v Soudni, i pres dvoudenni snahu tam porad dost prace zbylo.
Cesta sem probehla hladce, jen nam nekde v Nemecku vypadla klima a uz nenaskocila, venku 30C a vevnitr asi 45C, takze nam pry vrati 20procent cestovneho. To jsem zvedava. Nechala jsem si za dalsi draha eura zabalit batoh, aby mi cely prijel az do Soulu a pak me malem polozila otazka slecny na check-inu, kde mam jako viza. (S Koreou mame jen trimesicni bezvizovy pobyt.)Tak jsem ji vysvetlila, ze letenka je sice na vic nez 3 mesice, ale hodlam po Asii cestovat, tak me pustila, a na pasovym uz davam jen palubni listek, tak uvidime. Drzim si palce.
Jeste mam v batuzku jednu mackovatou housku od Honzy a prave dopijim ceskou ledovou kavu, ale pry uz v letu z Dubaie se podava korejske jidlo. Nejsem si jista, jestli je na to zaludek pripraveny, i kdyz hlava ho uz pripravuje na to dlouho .-D Pro jistotu v prirucnim zavazadle kinedryl, kdyby to moc hazelo.
Jinak, zabalila jsem do sveho 65l batohu napoprve, zadna velka prirucni zavazadla nemam, a jestli jsem se bala vahoveho limitu 30kg, tak mam jen 17,5kg :-) na Floridu to sice bylo jen 13kg, ale nemela jsem tam pohory, teply obleceni a pul kila koralku a dalsi material na tvoreni s detma. Batuzek je akorat tak plnej, jen v prirucaku me tizi ten fotak od Martina, tezkej jako krava, fakt.
No uz koncim, jdu si jeste precist zpravy, co ze se to v Koreji mele ted, a treba neco napisu z Dubaje, mam tam 3 hodiny, tak doufam, ze tam maji levnejsi net nez tady...

1 komentář:

  1. Hele, jestli te ten fotak fakt tak tizi, tak vim o nekom, kdo ti od nej pomuze ^^

    OdpovědětVymazat