pátek 21. srpna 2009

Fotoblog 1 - doplneni zaznamu

Prvni breefing v utery vecer pred icebreakery, neformalne na pohodu na zemi. Dovolim si jeste popsat nejpodivnejsi icebreaker - byli jsme v deseti cca 12clennych skupinach, jednu po druje nahnali na podium, nechali seradit do rady a zpivat do re mi fa so la si do, kazdy jednu slabiku a pak zase dokola porad vys a vys a vyhrala skupina, ktera se dostala nejdal. Ostatni hlasovali, jestli jako tohle jeste je OK nebo uz neni. Fakt divny.
A druhy den dopoledne se podium zmenilo v takovehle oficialni zahajovaci misto. Mluvili k nam ruzny hlavouni, snad i ministr, ale bylo mi po nurebangu a pivech a jetlagu spatne, tak jsem jim moc pozornosti nevenovala.

Bylo vyzadovano oficialni, slusne obleceni, chlapy obleky - vetsina mela jen kosili. Viz minuly blog.

Korejska devcata v hanbokach, nebo hanbocich? 1.p sg je hanbok. Ta uprostred je Gin-A, moje spolubydlici tady.

Vyrazili jsme s Louisou hledat net a potkali Lenku a Marka, dva dalsi Cechy z konference.
Namjido, ta skladka rekultivovana, a proskleny, respektive plexisklovy demonstracni jimac skladkoveho plynu. Jinak jsou schovane a kovove, samozrejme.
Korejky porad nekoho foti, sebe, me, nas vsechny dohromady, takze mi jedna ukradla fotak, ktery je mimochodem tercem obdivu a vyfotila me. Fakt si nemusim rikat.

Podivne parkove veci v Namjido, proste jakoby tunel po kterem se pnou plazive dynovite rostliny. Asi to v prostred leta vypada dobre, ale ted jsou uz dost slunickem unavene.
Vyhled na Soul pres reku Hangang z Namjido.
Nudle se vsim moznym co mel vedlesedici kluk. Svoje jsem bohuzel nevyfotila.

2 komentáře:

  1. zatim to vsechno vypada fakt v pohode. vyfot jak vypada nejaka normalni ulice.

    OdpovědětVymazat
  2. nemuzu, jsem uprostred lesu a strani :-)

    OdpovědětVymazat