úterý 25. srpna 2009

Nestiham, tak aspon fotoblog...

Konference uz skoncila, chtela jsem dopsat blog, ale nakonec bylo moc starosti s bydlenim, tak jen par fotek dneska a zitra to dopisu, slibuju. Tohle hlavni palac kralovskeho sidla, jedina pamatka, co jsem zatim stihla, vcera. Ale krasna.
Vcerejsi obed v restauraci, moc dobry veprovy trochu palivy, kimchi, nejaky jiny naklady okurky na palivo, chobotnice syrova v palivy omacce, marinovana dyne, vajicko cerstve vyndany z trouby, nejaka paliva polivka s muslema, a neco v majoneze nebo necem takovym, spis ovocny, s rozinkama, ale u toho se mi vic nepodarilo zjistit. Levny, 75Kc za menicko, polivka not included, voda zdarma, ale jiny piti nedostanete, kazdej samozrejme svoji mistku ryze a tohle se sdili pro 3-4 lidi.
Korejci nam predvedli svoji tradicni hudbu na bici nastroje a fakt zvedli cely publikum, mazec.


A korejky predvedli tradicni tanec s vejirema. Ta nejmin rozmazana je moje oblibenkyne Mi-Kyoung, nastesti je ze Soulu, tak se jeste potkame.


Sam, korejsky barbecue. Vybornej napad. Kousky neceho jako slanina na grilui se bali do salatovych a jinych listu, jeste se do toho prida rejze, trocha kimchi, cervena ne moc paliva pasta, marinovana jarni cibulka a nekdy pecenej cesnek, podle chuti, udela se z toho balicek o velikosti sousta a zblajzne se to... Mnam. Jen je to hodne prace ubalit tolik soust :-) tuhle veceri nam zaplatil a usporadal sef toho kraje, ve kterejm bylo to mladeznicke centrum, kde se konala vetsina konference.
Zejtra projdu highlighty konference, nekolik jich bylo a asi se neudrzim, a poslu dalsi fotky.

3 komentáře:

  1. prima fotky. chram s pozadim mrakodrapu je fajny... menicko s chobotnici za 75kc zni dobre ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. me se nejvic libi ty tancujici korekjy..jen skoda toho rozmazani.
    a mam hlad, takze koukani na to jidlo me muci.
    napis neco o tom bydleni taky....a vubec trochu plany

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mam hlad, vypada to fakt dobre. :-)

    OdpovědětVymazat